Makujen sinfonia laivalla

Tee valinta nähdäksesi omaa matkaasi vastaavan ruokalistan

  • Tallinn - Stockholm
  • Helsingi - Stockholm
  • Turku - Stockholm

Erikoisaamiainen

Ota matkastasi kaikki irti ja helli itseäsi erikoisaamiaisella Grill Housessa, jossa Sinua tervehditään lasillisella kuohuviiniä. Laivan ylellisin aamiainen eroaa tavallisesta buffetravintolasta runsaammalla valikoimallaan ja raaka-aineillaan. Valikoimassa on esimerkiksi crudo-kinkkua, savukalkkunafileetä ja luonnollisia grillimakkaroita. Kaunis merinäköala, henkilökohtainen palvelu ja maukas ruoka – sitä varten kannattaa herätä!

OSTA MATKA OSTA MATKA OSTA MATKA

Lasten ruokalista

Lasten kanssa ruokailu on joskus haastavaa. Voit merimatkalle tullessasi olla varma, että se sujuu mukavasti, koska kaikissa ravintoloissamme on lasten ruokalistat, joilta löytyy herkullisia suolaisia ja makeita ruokia perheen pienimmille. Hauskat ruoat kuten Juustojahdin pizza, Makea jäänmurtaja tai Pursimiehen hampurilainen saavat jokaiselta pieneltä ruokailijalta iloisen hyväksynnän!

TUTUSTU RUOKALISTAAN
 

a la carte -ruokalista

Ensiluokkaiset liharuoat suoraan grillistä
 

Liharuokien lippulaiva

Tapaamisiin Baltic Queenillä!

Ravintola Grill House

Grill House on lihan ja grillin lippulaivamme. Täällä voit nauttia aidoista käsityöhampurilaisista ja pihveistä, mutta maistaa myös kana- ja kalaruokia. Tänä kesänä tarjoamme à la carte -ruokalistallamme jo klassikoiksi muodostuneiden alkupalojen ja jälkiruokien lisäksi myös aivan uusia makuelämyksiä ja myös vegaaniruokien valikoima on laajentunut. Tee varaus matkaa ostaessasi, jotta et jää ilman upeista makuelämyksistä!

OSTA MATKA OSTA MATKA OOSTA MATKA